ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ

Συναισθήματα

Η παρουσίαση αυτή αφορά παιδιά νηπιαγωγείου. Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά θα μάθουν να ονοματίζουν, να αναγνωρίζουν και να διαχειρίζονται τα συναισθήματα τους.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η συναισθηματική νοημοσύνη είναι το κλειδί για την ευτυχία του παιδιού και κατ’ επέκταση του ενήλικα. Είναι αναγκαίο ένα παιδί να μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που αισθάνεται και πως μπορεί να το αντιμετωπίσει. Γνωρίζοντας τι κρύβεται μέσα του έχει την ψυχική ηρεμία και ωρίμαση να εξελιχθεί και να αναπτύξει πραγματικές σχέσεις με τα υπόλοιπα παιδιά γύρω του. Θα μάθει να εκφράζεται, αλλά και να καταλαβαίνει τους άλλους, να έχει ενσυναίσθηση. Θα έχει το σθένος και την ηρεμία να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στη ζωή του και να ζει γαλήνια με τους συνανθρώπους του.

Μετά την παρουσίαση, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα μέσω δραστηριοτήτων να εκφράσουν τα δικά τους συναισθήματα και τις περιστάσεις που τα δημιουργούν.

Δεξιότητες 21ου αιώνα που θα αναπτύξουν τα παιδιά: κριτική σκέψη, ομαδικότητα, ενσυναίσθηση, προσαρμοστικότητα, κοινωνικές δεξιότητες.

Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη για τυχόν απορίες και ερωτήσεις σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email στο info@librariansknowledge.com.

One thought on “ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: