ΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

Γιώτα Μάρκου βιογραφικό

Εγώ είμαι η Γιώτα Μάρκου. Διαμένω στην Αθήνα και είμαι απόφοιτη του τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων πληροφόρησης του Τεχνολογικού Ιδρύματος Αθήνας (νυν Πανεπιστήμιο Δυτικής Αθήνας). Οι εργασιακές μου ενασχολήσεις αφορούν τομείς που έχουν άμεση σχέση με τα παιδιά. Έχω εργαστεί σε δημοτική βιβλιοθήκη, βιβλιοπωλείο, σε κέντρο μέσης εκπαίδευσης και σε σχολική βιβλιοθήκη. Λατρεύω τα σεμινάρια και τη συγγραφή βιβλίων.

Χριστίνα Κουρβαζέλη βιογραφικό

Το όνομά μου είναι Χριστίνα Κουρβαζέλη. Κατοικώ στην Αθήνα και έχω σπουδάσει Βιβλιοθηκονομία και Συστήματα Πληροφόρησης στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας. Έχω εργαστεί στο παιδικό τμήμα Δημοτικών Βιβλιοθηκών, στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, καθώς και στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Η ενασχόλησή μου με τα παιδιά, με έχει βοηθήσει να κατανοώ τις ανάγκες τους και να ανταποκρίνομαι σε αυτές. Αγαπώ τα βιβλία κι έτσι αφιερώνω σε αυτά τον ελεύθερο μου χρόνο.

Εύη Ίτσα βιογραφικό

Ονομάζομαι Εύη Ίτσα, είμαι απόφοιτη του τμήματος Αρχειονομίας – Βιβλιοθηκονομίας & Μουσειολογίας του Ιόνιου Πανεπιστημίου και διαμένω στη πόλη της Λάρισας. Έχω εργαστεί σε βιβλιοθήκες και αρχεία, η αγάπη μου για τον πολιτισμό με οδήγησε σε μεταπτυχιακές σπουδές και συγκεκριμένα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Πολιτιστική Πολιτική & Ανάπτυξη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Αγαπώ την καλή λογοτεχνία και τα παιδιά, πιστεύω πως μέσω του Librarians Knowledge θα τα βοηθήσουμε να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του βιβλίου.

Αρέσει σε %d bloggers: